Name troubles

Wednesday, October 1, 2008

Linden Lab has done something today that killed the bot I use to upload name textures. So all my pretty scoreboards that show players' names in nice fonts in just one prim won't show any new player names. If you're already "in the system" your name will still be there ok. New players, however, will just show up blank until I can figure out how to fix this.


There is also a problem with Local Scores -- if a new player is on there, it kills the whole display (since they don't have a texture to show). I can maybe fix that so they're just blank and it doesn't kill the whole score display. Not sure how long that will take either.

[Update 10:58] I've fixed the bug so that blank names won't kill your Local Scores. No new players will show up in any scoreboard, though. Still working on that.

[Update Oct 3] It seems Linden Lab re-enabled bots, so I've turned the name upload back on. There are some new players who didn't get a name during this period. If your name isn't showing up, IM me and I can reset you.

[Update Oct 4] I spoke too soon. I'll work on this some more this weekend and see if I can get it going again. Hey Linden Lab, when can we get HTML on a Prim, hmm?

[Update Oct 5] Okay, giving this another try. Let me know if it's working... or not.

 

4 comments:

I was affected by the bug I think. Also, it looks like the bot is crashing, not LL blocking it...

icktoofay Kamachi said...
October 4, 2008 at 12:00 PM  

To clarify, I meant the name texture bug.

icktoofay Kamachi said...
October 4, 2008 at 12:13 PM  

Yes, it's still not working. Sigh...

Rifkin Habsburg said...
October 4, 2008 at 10:05 PM  

Worked!

October 6, 2008 at 10:16 PM  

Post a Comment